Plantenpracht
DE SCHOONHEID VAN PLANTEN…

Planten geven een ruimte, zowel binnen als buiten, een geheel andere uitstraling. Ze zorgen voor een aangenamer klimaat en kunnen de sfeer van de ruimte bepalen.Planten heb je net als bloemen in velen varianten zoals iedereen wel weet: Binnen en buiten planten, Vaste planten of een jarige planten. 

 

BINNEN PLANTEN

Zijn er in vele soorten bloeiende bloem planten en vele soorten groene planten. De een kan makkelijk op de vensterbank, de ander weer midden in de kamer. De een geeft lang bloemen, de ander wat minder. De een is sterk de ander vriciel maar kan heleboel hebben als er maar aandacht aan besteed wordt. En heb je natuurlijk verschillende cactussen.

BUITEN PLANTEN
bloemenmeisje

Vaste planten bloeien in seizoenen net als de voorjaarsbloembollen. Ze kunnen elk jaar meerdere wortels of bollen vormen. Struiken blijven meestal door het gehelen jaar staan waar in de seizoenen blaadjes en bloemen aan komen of zelfs vruchten. Dat weet gelukkig iedereen hoop ik…. Dan heb je de een jarige planten die veel bloemen geven waar op en top genoten van kan worden. Alleen de uitgebloeide bloemetjes moeten telkens eruit gehaald worden en meer water gegeven worden.

kardelen

INTERIEUR PLANTEN
Bloemenboetiek Iona LAAT U GRAAG KENNIS MAKEN MET DE HYDROCULTUUR.
In het buitenland doen ze dat al lang omdat het goed werkt.

In veel kantoor ruimte is het warm en wordt grotendeels alleen door luchtkanalen de ruimte gecirculeerd waardoor de bacteriën rond blijven dwarrelen. Planten zijn erg belangrijk waar veel mensen werken. Ze geven goede zuurstof en de bacteriën nemen af waardoor u en uw personeel meer energieker zijn om te werken en minder vaak ziek worden. Daarom is een kleurrijk bloemetje op kantoor ook zo belangrijk omdat mensen daar onbewust een stuk vrolijker van zijn en meer werk kunnen leveren.

Bloemenboetiek Iona kan samen met u een goede uitstraling en sfeer in uw kantoor, praktijk, restaurant of andere locatie een fuctioneel representatief en duurzame ruimte maken. Makkelijk te onderhouden. Eventueel is het mogelijk om een afspraak te maken dat we de planten regelmatig kom verzorgen. Hydrocultuur is milieu vriendelijke, voeding korrels voor de planten waardoor de plant aangeeft waneer hij graag water wilt of niet. En het ziet er netjes uit.

Dit is een prachtig voorbeeld van een Aloe Vera plant. Dit kan met vele soorten kamer planten.

Wist u “Uit recent onderzoek is gebleken dat bloemen een positieve invloed hebben op mensen”.
Dat kunnen we in deze tijd goed gebruiken.