Lente boeket laten bezorgen

 

Lente boeket laten bezorgen. Bloemenboetiek Iona maakt het voor u compleet. Er zijn weer keuze uit vele soorten lente boeketten waar volop genoten van kan worden. Wij maken ze in vele vormen en maten. Lente boeketten groot of klein, kleurrijk of met een fles wijn? Een prachtig lente boeket doet wonderen! Een prachtige tijd breekt weer aan…Vanaf april de lelietjes der dalen en mei de vele soorten prachtige pioenen. Waar altijd verassende kakelverse bloemen in te vinden zijn. Met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details maken wij uw boeket compleet. Hier ziet u verschillende lenteboeketten waaruit u kunt kiezen in verschillende prijsklassen.
In overleg
Hebt u een speciale wens? Of laat ons de vrije hand in de prijsklasse die u in gedachten hebt. Neem dan contact met ons op of kom langs.

Wij werken met seizoensbloemen, Ook kunt u er voor kiezen om er een mooie vaas bij te geven. Daarnaast kunt uw eigen vaas meenemen die wij wekelijks voor u gratis opmaken met een prachtig boeket. We verhuren diverse vazen voor eenmalige feesten. Voor wekelijkse boeketten Kijk dan eens bij Bedrijfsbloemen. Leuke tip of idee: Wilt u iemand verassen maar weet u niet waar die persoon van houd? Een bosje bloemen met een cadeaubon doet wonderen en kunnen ze zelf hun cadeau komen uitkiezen. U bepaalt zelf het bedrag en geeft dat telefonisch of per mail aan. Hebt u een lieve moeder die niet meer goed ter been is en u weinig tijd hebt maar toch wil laten weten dat u van haar houd? Wij kunnen er voor zorgen dat ze wekelijks in het zonnetje gezet kan worden!

Bloemenboetiek Iona bezorgd lenteboeketten in:
Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Driehuis, Heemstede,Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort,
 Spaarndam, IJmuiden, Velsen en Velserbroek.

In overleg bezorgen wij ook in het midden en zuiden van Nederland.
(vanaf 6 boeketten v.a. € 25,00)

Bloemist-Bloemenboetiek Iona