HERFSTBOEKETTEN

De warme kleurenpracht van de herfst

Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Bloemenboetiek Iona laat de tafel schitteren met de mooiste kleurrijkste herfst boeketten! Waar altijd verassende kakelverse bloemen in te vinden zijn. Met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details maken wij uw boeket compleet. Hier ziet u verschillende herfstboeketten waaruit u kunt kiezen in verschillende prijsklassen.
In overleg
Hebt u een speciale wens? Of laat ons de vrije hand in de prijsklasse die u in gedachten hebt. Neem dan contact met ons op of kom langs.
Het boeket wordt rond etenstijd (18,00 en 19,00 uur bezorgd. Als ze niet thuis zijn doen we een briefje in de brievenbus dat het boeket bij de buren afgeleverd is.  Waneer dat niet mogelijk is, nemen wij het boeket mee terug en kunnen ze telefonisch contact opnemen waneer het wel uit komt.

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 196
2022 DG Haarlem.
(gratis parkeergelegenheid)
T: 023-5458894 of: 06-11281715

Wij werken met kakelverse seizoensbloemen, Ook kunt u er voor kiezen om er een mooie vaas bij te geven. Daarnaast kunt uw eigen vaas meenemen die wij wekelijks voor u gratis opmaken met een prachtig boeket. We verhuren diverse vazen voor eenmalige feesten. Voor wekelijkse boeketten Kijk dan eens bij Bedrijfsbloemen. Leuke tip of idee: Wilt u iemand verassen maar weet u niet waar die persoon van houd? Een bosje bloemen met een cadeaubon doet wonderen en kunnen ze zelf hun cadeau komen uitkiezen. U bepaalt zelf het bedrag en geeft dat telefonisch of per mail aan. Hebt u een lieve moeder die niet meer goed ter been is en u weinig tijd hebt maar toch wil laten weten dat u van haar houd? Wij kunnen er voor zorgen dat ze wekelijks in het zonnetje gezet kan worden!

Bloemenboetiek Iona bezorgd boeketten in:
Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Santpoort,
Driehuis, Overveen, Heemstede, Spaarndam, IJmuiden, Velsen en Velserbroek.

In overleg bezorgen wij ook in het midden en zuiden van Nederland.
(vanaf 6 boeketten v.a. € 25,00)