ZIT ER EEN PRACHTIGE VAAS VOOR U TUSSEN
OF OM CADEAU TE GEVEN?
De vaas waar het boeket in gemaakt wordt, maakt het geheel af!
Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Vazen zijn altijd makkelijk om in verschillende maten te hebben. Daarnaast zijn er vele soorten vazen. Uiteraard gewone glazen vazen hebben wij ook, maar laten u hier zien dat mooie tijdloze vazen en schalen in verschillende maten en steilen het helemaal afmaakt. Zoals ik al zij tijdloos, ze vervelen nooit. Sommige zijn wat kostbaar. Het zijn dan ook bijzondere vazen omdat er weinig of maar een van is gemaakt. Het ander heel betaalbaar maar toch wat aparter dan anders… Wilt u een BOEKET MET VAAS  bestellen voor een speciale gelegenheid? Wij hebben prachtige voorbeelden in diverse mogelijkheden waaruit u ook eventueel een keuze uit kunt maken. Wilt u meer van zien?  Druk dan op het onderstreept categorie.
In overleg
Hebt u zelf een idee of speciale wens? Of laat ons de vrije hand in de prijsklasse die u in gedachten hebt en maken wij een prachtig boeket in vaas helemaal af. Neem dan contact met ons op of kom langs. 

Hebt u een mooie vaas gezien die u graag wilt maar woont niet in de buurt? Wij kunnen er voor zorgen dat de vaas via post nl naar u bezorgd word. Hier komen alleen extra verzendkosten bij van €10-. Neem telefonisch contact op met ons of stuur een e-mail.

Wij werken met kakelverse seizoensbloemen en verhuren diverse vazen voor eenmalige feesten. Voor wekelijkse boeketten kijk dan eens bij Bedrijfsbloemen. Daarnaast kunt u uw eigen vaas meenemen die wij wekelijks voor u gratis opmaken met een prachtig boeket. Leuke tip of idee: Hebt u een lieve moeder die niet meer goed ter been is en u weinig tijd hebt maar toch wil laten weten dat u van haar houd? Wij kunnen er voor zorgen dat ze wekelijks in het zonnetje gezet kan worden! Wij bezorgen dan wekelijks een prachtig boeket en eventueel met vaas die wekelijks dan omgewisseld wordt. U bepaalt zelf het bedrag wat u als abonnement van 3 maanden wilt besteden. Geeft dat telefonisch of per mail aan.