TROUWPLANNEN?
GEFELICITEERD!

De mooiste trouwdag maak je helemaal af met bloemenBloemist-Bloemenboetiek Iona

Bloemenboetiek Iona maakt jullie trouwdag helemaal compleet met de mooiste trouwbloemen in eigen steil en smaak. Willen jullie alleen een BRUIDSBOEKET of BRUIDSARMBAND voor de bruid, en een CORSAGE voor de bruidegom? Of willen jullie het groots aanpakken en er echt een feestelijke dag van maken? Dan mag een AUTOBLOEMSTUK / AUTOKRANS en TAFELBLOEMSTUKKEN / BOEKETTEN niet ontbreken. En eventueel de BRUIDSMEISJES… Door de jarenlange vakkundige ervaring kunnen wij, samen met jullie de trouwbloemen op maat uitvoeren. Met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details maken wij jullie trouwdag compleet. Het liefst maken wij, jullie persoonlijke trouwbloemen in eigen steil en smaak. Maar laten hier een paar voorbeelden van trouwbloemen zien waaruit jullie ook een keuze kunnen maken. Of druk op een onderstreept categorie hierboven.
In overleg
Hebben jullie speciale wensen? Laat het weten, Bloemenboetiek Iona staan voor jullie klaar en geeft deskundig advies. Neem contact met ons op of kom langs.

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 196
2022 DG Haarlem.

(gratis parkeergelegenheid).
T: 023-5458894 of: 06-11281715

Wij werken uitsluitend met kakelverse bloemen. Er zijn bloemen die wij van te voren moeten bestellen omdat ze bijzonder zijn, of het er nu niet het seizoen voor is. Daarom is het belangrijk dat jullie minimaal 1 maand van te voren de trouwbloemen bestellen. Of neem contact met ons op. Wij zorgen met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details dat jullie trouwdag compleet wordt.

Bloemenboetiek Iona bezorgd trouwbloemen in:
Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Santpoort,
Driehuis, Overveen, Heemstede, Spaarndam, IJmuiden, Velsen en Velserbroek.

In overleg voor een complete bruiloft bezorgen wij door het hele land.
Bloemist-Bloemenboetiek Iona