Afscheid bloemstukken

Mijn oprechte deelneming


UW LAATSTE GROET VERTAALT IN BLOEMEN.


Er zijn momenten in het leven dat woorden tekort schieten…
Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Bloemen kunnen een rouwboodschap overbrengen in kleur, tekst en sfeer. Afscheidsbloemen zijn een uiting van liefde voor de overledene, ook bieden ze troost aan nabestaanden. Het zijn tekens van liefde, medeleven en deelneming. Vaak worden de afscheidsbloemen besteld tijdens het regelen van de uitvaart. Dat is gemakkelijk en men hoeft er zelf niet meer achteraan te gaan. Meestal zijn de afscheidsbloemen die men via de uitvaartondernemer bestelt duur en minder persoonlijk.

Bloemenboetiek Iona maakt voor u een passend afscheid bloemstuk waar altijd kakelverse en bijzondere bloemen in te vinden zijn. Door de jarenlange vakkundige ervaring kunnen wij, samen met u, uw afscheid bloemstuk op maat uitvoeren. Met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details maken wij uw uiting compleet. U kunt uw afscheid bloemstuk sieren met een kaart of een lint. Verstandig is het wel, nagedacht te hebben over de tekst aangezien dit zeer persoonlijk is. Wij laten u hier een paar voorbeelden van afscheid bloemstukken uit het seizoen zien waaruit u een keuze kunt maken. 
In overleg
Hield hij/zij van een hele andere kleurstelling? Hebt u een speciale wens? Of laat ons de vrije hand in de prijsklasse die u in gedachten hebt. Neem dan contact met ons op of kom langs.

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 196
2022 DG Haarlem.
(gratis parkeergelegenheid)
T: 023-5458894 of: 06-11281715

Wij werken uitsluitend met kakelverse bloemen uit het seizoen. Zodat de nabestaanden een welvarend afscheid kunnen nemen. Daarom vragen we als het mogelijk is 1 a 2 dagen van de voren te bestellen. Dit zijn Afscheid bloemstukken die in het voorjaar van januari tot eind maart besteld kunnen worden in deze prijsklasse. Buiten dit seizoen kost het 10% extra.

 Bloemenboetiek Iona bezorgd Afscheid bloemstukken in:
Haarlem, Santpoort, Driehuis, Bloemendaal, Overveen, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, 
 Spaarndam, Velsen, Velserbroek en IJmuiden, 

In overleg bezorgen wij door het hele land familie afscheid bloemstukken
zodat het afscheid een prachtig eenheid wordt van bloemenpracht.
(vanaf 5 rouwbloemstukken).

Bloemist-Bloemenboetiek Iona