PLANTENPOTTEN & MANDEN

Maakt de plant helemaal compleet!Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Planten geven sfeer, ruimte en gezelligheid in huis en tuin. Een mooie pot, plantenpot of mand maakt het geheel helemaal mooi af. Wij als bloemist verdiepen ons in het assortiment wat u niet snel zal vervelen. En zijn altijd naar accessoires op zoek die het extra sfeervol en helemaal afmaken. Binnen en buiten PLANTENPOTTEN, modern of klassiek. Manden wat ook helemaal trendy is. Of bent u iemand die van BROCANTE en ANTIEK, of juist van duurzaam en sfeervol houd? Wij zijn in vele markten thuis!
Daarnaast heb ik mij over laten halen, omdat ik hier ervaring mee heb en veel onderweg ben. Alles in de auto rondslingerde en eigenlijk niet hygiënisch en gezond is. De lelijke vieze plastic zakken die je overal ziet rondslingeren en niet goed voor het milieu is. Prachtige MANDEN en PICKNICKMANDEN in huis heb gehaald om boodschappen te doen, waardoor het straatbeeld een gezellige en betere uitstraling geeft. De Picknickmand makkelijk op de fiets, onderweg in de auto of de boot mee kan nemen met al de lekere hapjes en drankjes voor onderweg eetbaar blijven. Zodat als het mooi weer is gezellig kunt picknicken en alles bij de hand hebt. En een sfeervolle uitstraling, dat heeft het!

Wilt u hier meer van zien druk dan op een van de onderstreept categorieën. Een klein segment van kunt u hier zien waaruit u een keuze kunt maken. Hebt u een plant die u graag wilt hebben of laten bezorgen? Neem dan contact met ons op of kom naar de winkel.

Hier ziet u een prachtige collectie waar u uit kunt kiezen. Hebt u een speciale Plantenpotten wens, groot of klein? Laat het ons weten. Wij kunnen aan vele plantenpotten komen. 

 

 


 

Bloemenboetiek Iona bezorgd planten bloempotten in:
Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Driehuis, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort,
 Spaarndam, Velsen, Velserbroek en IJmuiden.

In overleg bezorgen wij ook in het midden en zuiden van Nederland.
voor meer informatie neem contact op