KERSTSTUKKEN & KERSTBOEKETTEN

Genieten tot volop nog in Januari!
Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Bloemenboetiek Iona maakt kerststukken zelf omdat ze dan vol, geurend mooi vol zijn, en kakelvers! Het kerststuk niet zal vervelen. De schaal, vaas of pot waar het kerststuk in gemaakt wordt bepaald hoe groot het kerststuk wordt en maakt het geheel af. Daarnaast maak ik kerstbloemstukken met verassende materialen waarop u er zelfs in januari nog van kunt genieten. Hebt u zelf een mooie schaal die u wil laten opmaken? Breng die dan 2 dagen van te voren en wij maken het kerststuk in uw eigen huisteil. Wij geven kerstworkshop. Voor meer informatie kijk op Kerstworkshop. Met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details maken wij uw kerstbloemstuk compleet. Hier ziet u verschillende kerststukken waaruit u kunt kiezen in verschillende prijsklassen. 
In overleg
Hebt u een speciale wens? Of laat ons de vrije hand in de prijsklasse die u in gedachten hebt. Neem dan contact met ons op of kom langs.

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 196
2022 DG Haarlem.
(gratis parkeergelegenheid)
T: 023-5458894 of: 06-11281715

Wij werken uitsluitend met kakelverse bloemen. Het is verstandig om 2 dagen van te voren uw kerststuk te bestellen, of neem contact met ons op. Wij zorgen met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details dat het kerststuk compleet wordt.

Bloemenboetiek Iona bezorgd kerststukken in:
Haarlem,Santpoort, Driehuis,Bloemendaal,  Overveen, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort,
 Spaarndam,Velsen,Velserbroek en IJmuiden.

In overleg bezorgen wij ook in het midden en zuiden van Nederland.
(vanaf 6 kerststukken)