KLEURRIJKE

HERFST BLOEMSTUKKENBloemist-Bloemenboetiek Iona

Bloemenboetiek Iona maakt herfst bloemstukken waar altijd bijzondere bloemen in te vinden zijn. Iemand extra in het zonnetje zetten?  Een herfst bloemstuk is dan uitmuntend en verassend! Het is ook slim om een bloemstuk te geven inplaats boeket als er een groot feest of opening is want de bloemen staan al op water, tenslotte toch wel een leuke binnenkomer! Of een herfst bloemstuk met een heerlijke fles wijn als u bij iemand gaat eten voor de gastvrouw, dat wordt erg gewaardeerd. Door de jarenlange vakkundige ervaring kunnen wij, samen met u, uw herfst bloemstuk op maat uitvoeren. Met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details maken wij het herfst bloemstuk compleet.
In overleg
Hebt u zelf een idee of speciale wens? Of laat ons de vrije hand in de prijsklasse die u in gedachten hebt. Neem dan contact met ons op of kom langs. 

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 196
2022 DG Haarlem.
(gratis parkeergelegenheid)
T: 023-5458894  of:  06-11281715

Wij werken uitsluitend met kakelverse bloemen. Het is verstandig om 2 dagen van te voren uw herfst bloemstuk te bestellen, of neem contact met ons op. Wij zorgen met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details dat het herfst bloemstuk compleet wordt.

Bloemenboetiek Iona bezorgd herfst bloemstukken in:
Haarlem, Santpoort, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort,
Driehuis, Overveen, Heemstede, Spaarndam, IJmuiden, Velsen en Velserbroek.

In overleg bezorgen wij ook in het midden en zuiden van Nederland.
(vanaf 6 bloemstukken)
Bloemist-Bloemenboetiek Iona