Flowers with love/de blog van Bloemenboetiek Iona

Flowers with love blog

FLOWERS WITH LOVE

 

GELUK, VREUGDE, GEZONDHEID
&
BLIJDSCHAP
Wil ik graag mee geven aan mijn klanten. Dat vind u terug in mijn bloemenpracht.
Bloemist-Bloemenboetiek Iona

ZOMAAR EEN BLOEM BESTAAT ER NIET
IEDERE BLOEM IS EEN MEESTERWERK VAN SCHOONHEID, VORM KLEUR EN GEUR.

Bent u geïnteresseerd in bloemen? Hier komt u veel te weten want elke kleur, vorm en geur van elke bloem heeft zijn eigen betekenis. Wat nog bijzonderder blijkt” Vaak de bloem die u het mooiste vind staat gelijk met u en zegt de bloem hier iets over. Daarnaast zult u ook begrijpen waarom bloemen en planten voor ons zo belangrijk zijn. In elk seizoen is er een bloem die bij u past.

ER ZIJN MOMENTEN IN HET LEVEN DAT WOORDEN TEKORT SCHIETEN…

Bloemen kunnen een rouwboodschap overbrengen in kleur, tekst en sfeer. Afscheidsbloemen zijn een uiting van liefde voor de overledene, ook bieden ze troost aan nabestaanden. Het zijn tekens van liefde, medeleven en deelneming. Vaak worden de rouwbloemstukken besteld tijdens het regelen van de uitvaart. Dat is gemakkelijk en men hoeft er zelf niet meer achteraan te gaan. Meestal zijn de rouwbloemstukken die men via de uitvaartondernemer bestelt duur en minder persoonlijk. Hier kunt u een prachtig segment zien van afscheidsbloemstukken die wij persoonlijk naar iedere wens met veel liefde en aandacht voor details hebben gemaakt. 

IN DIT BLOEMENNIEUWS BULLETIN
 kom je alles te weten over bloemenpracht!

Een echte bloemen en planten liefhebber komt hier tot zijn trekken. Hier kom je veel te weten. Geef tussendoor leuke tips en ideeën om je huis en tuin op te fleuren zodat het elk seizoen een verrassende wending geeft. Ik maak zoveel meer mooie bloem werken wat meteen al naar de klant gaat, en niet op de websites past. De eerste tip is al binnen want kleur en geur van bloemen en planten zijn verfrissend en heel gezond voor de mens! Zo ontdek je steeds meer waarom ik het zo belangrijk vind om met gezonde en mooie bloemen en planten te werken uit het seizoen, om jou of diegene die het verdient gelukkig te maken. Meld je aan, zodat je op de hoogte blijft en geniet!

KRUIDEN.

Ik vind het fantastisch om in boeketten verassende kruiden te gebruiken, in plaats van groen. Dit is niet zomaar, want met kruiden bloemen kun je nog zo veel meer.

UITERAARD PLANTEN MOGEN NIET ONTBREKEN

In elke maand zijn er weer fantastische planten. Binnen om de vensterbank of net dat kale hoekje op te beuren. En buiten, je tuin door het gehele jaar sfeervol en gezellig te maken. 

BLOEMENWORKSHOP 

Een gezellig avondje uit met vriendinnen?
Kom je eigen mooiste bloem-creatie maken waar je nog lang van na kunt genieten!
 Voor meer informatie neem contact met ons op.

Tip....

SPECIALE BOEMENWENSEN 

Eigenlijk vanaf de eerste dag komen er al regelmatig vragen of ik ook iets speciaals kan en wil maken.  De een voor een bijzondere verjaardag, de ander voor een feestelijke opening of een beurs aankleding van bloemen. Zelfs speciale wensen voor een afscheid…. Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden en ja ik sta daar zeker open voor want een inbreng van de wensen van mijn klanten zijn extra verwarmend waardoor ik af en toe mijn klanten extra verwen. 

Door bloemen te geven,
wordt het zonnestraaltje meegegeven. 
Daardoor krijg je iets terug,
wat onvergetelijks is…

Wist u “Uit recent onderzoek is gebleken dat bloemen een positieve invloed hebben op mensen”.
Dat kunnen we in deze tijd goed gebruiken.Bloemist-Bloemenboetiek Iona