TROUWBOEKETTEN
zijn er in vele vormen en maten…

Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Bloemenboetiek Iona maakt bruidsboeketten in vele vormen en maten, waar altijd bijzondere bloemen in te vinden zijn. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden. Een bruidsboeket, bloemenarmband of/en een bloemen hoofdkrans. Door de jarenlange vakkundige ervaring kunnen wij, samen met jou, het trouwboeket op maat uitvoeren. Met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details maken wij het bruidsboeket compleet. Het liefst maken wij, jou’n persoonlijke bruidsboeket in eigen steil en smaak. Maar laten hier een paar voorbeelden van bruidsboeketten zien waaruit je ook een keuze kunt maken.
In overleg
Hebben jullie een speciale wens? Laat het weten, Bloemenboetiek Iona staan voor je klaar en geef deskundig advies. Neem contact met ons op of kom langs.

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 196
2022 DG Haarlem.

(gratis parkeergelegenheid)
T: 023-5458894 of: 06-11281715

Wij werken uitsluitend met kakelverse bloemen. Er zijn bloemen die wij van te voren moeten bestellen omdat ze bijzonder zijn, of het er nu niet het seizoen voor is. Daarom is het belangrijk dat jullie minimaal 1 maand van te voren het trouwboeket bestellen. Of neem contact met ons op. Wij zorgen met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details dat het bruidsboeket naar wens wordt.

Bloemenboetiek Iona bezorgd trouwbloemen in:
Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Santpoort,
Driehuis, Overveen, Heemstede, Spaarndam, IJmuiden, Velsen en Velserbroek.

In overleg voor een complete bruiloft bezorgen wij door het hele land.

Bloemist-Bloemenboetiek Iona