TAFELVERSIERING VOOR FEESTEN

op locatie

Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Bloemenboetiek Iona kan er voor zorgen dat jullie feestelijke dag helemaal compleet wordt met tafelversiering op locatie. Het is fantastisch om de zaal waar het feest wordt gehouden in het zonnetje te zetten en op te sieren met de mooiste bloemen in jullie eigen steil. Willen jullie boeketten of kleine vaasjes met bloemen? Wat ook een mogelijkheid is opgemaakte bloemen kaars houders, of bloemenkransjes. Op elke tafel een bloemstuk? Door de jarenlange vakkundige ervaring kunnen wij, samen met jullie, de locatie met tafelversiering op maat uitvoeren. Met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details maken wij de locatie compleet. Het liefst maken wij, jullie persoonlijke tafelversiering in eigen steil en smaak. Maar laten hier een paar voorbeelden van verschillende Tafelversieringen zien waaruit je ook een keuze kunt maken.
In overleg
Hebben jullie een speciale wens? Laat het weten, Bloemenboetiek Iona staan voor je klaar en geef deskundig advies. Neem contact met ons op of kom langs.
Tafel bloemen op locatie bestellen

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 196
2022 DG Haarlem.

(gratis parkeergelegenheid)
T: 023-5458894 of: 06-11281715

 

 

Wij werken uitsluitend met kakelverse bloemen. Er zijn bloemen die wij van te voren moeten bestellen omdat ze bijzonder zijn, of het er nu niet het seizoen voor is. Daarom is het belangrijk dat jullie minimaal 1 maand van te voren de tafelversiering bestellen. Of neem contact met ons op. Wij zorgen met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details dat de locatie met tafelversiering naar wens wordt.

Bloemenboetiek Iona bezorgd tafelversiering in:
Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Santpoort,
Driehuis, Overveen, Heemstede, Spaarndam, IJmuiden, Velsen en Velserbroek.

In overleg voor een complete bruiloft bezorgen wij door het hele land.Bloemist-Bloemenboetiek Iona