CORSAGE’S en BRUIDSMEISJES
Het maakt jullie bruidsbloemen compleet

Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Corsages maakt Bloemenboetiek Iona met een magneetomhulsel zodat uw kleding niet beschadigd. Op speld zijn ze te bestellen v.a. €7,50. Een Corsage voor de Bruidegom. De getuigen zijn niet onbelangrijk om te vergeten. Wordt het een grote bruiloft? Dan zijn de Bruidsmeisjes ook belangrijk. Daarvoor kunt u kiezen voor een hand boeketje, Corsage, Bloemen Diadeem, bloemenarmband of/en Bloemenkrans voor op het hoofd. Als jullie het Ja woord hebben gegeven wordt er vaak rijst gestrooid voor jullie geluk. Maar geurende bloemblaadjes maakt het extra speciaal. Door de jarenlange vakkundige ervaring kunnen wij, samen met jullie, de corsages en voor de bruidsmeisjes de bloemen op maat uitvoeren. Met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details maken wij het compleet. Het liefst maken wij,  jullie persoonlijke corsage in eigen steil en smaak. Maar laten hier een paar voorbeelden van corsages en bruidsmeisjes ideeën zien waaruit jullie ook een keuze kunnen maken.
In overleg
Hebben jullie een speciale wens? Laat het weten, Bloemenboetiek Iona staan voor je klaar en geef deskundig advies. Neem contact met ons op of kom langs.

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 196
2022 DG Haarlem.

(gratis parkeergelegenheid)
T: 023-5458894 of: 06-11281715

Wij werken uitsluitend met kakelverse bloemen. Er zijn bloemen die wij van te voren moeten bestellen omdat ze bijzonder zijn, of het er nu niet het seizoen voor is. Losse Corsages kunnen een dag van te voren besteld worden tenzij er bijzondere bloemen in verwekt worden. Daarom is het belangrijk dat jullie minimaal 1 maand van te voren de Corsages / Bruismeisjes bloemen bestellen. Of neem contact met ons op. Wij zorgen met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details dat jullie trouwdag compleet wordt.

Bloemenboetiek Iona bezorgd Corsages / Bruismeisjes bloemen in:
Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Santpoort,
Driehuis, Overveen, Heemstede, Spaarndam, IJmuiden, Velsen en Velserbroek.

In overleg voor een complete bruiloft bezorgen wij door het hele land.
Bloemist-Bloemenboetiek Iona