AUTOBLOEMSTUKKEN / AUTO BLOEMENKRANSEN
Iedereen mag weten dat jullie nu bij elkaar horen!
Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Bloemenboetiek Iona maakt Autobloemstukken en Auto bloemenkransen in vele vormen en maten. Trouwen jullie in een mooie auto of willen jullie je eigen auto opbeuren? Die kun je extra feestelijk maken met een prachtig Bloemstuk of Auto bloemenkrans. Tenslotte mag iedereen weten dat jullie nu echt bij elkaar horen! De bloemstukken worden gemaakt zodat de auto niet beschadigd. Door de jarenlange vakkundige ervaring kunnen wij, samen met jullie, het autobloemstuk op maat uitvoeren. Met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details maken wij het autobloemstuk compleet. Het liefst maken wij, jullie persoonlijke autobloemstuk in eigen steil en smaak. Maar laten hier een paar voorbeelden van autobloemstukken/auto bloemenkransen zien waaruit je ook een keuze kunt maken.
In overleg
Hebben jullie een speciale wens? Laat het weten, Bloemenboetiek Iona staan voor je klaar en geef deskundig advies. Neem contact met ons op of kom langs.

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 196
2022 DG Haarlem.
(gratis parkeergelegenheid).
T: 023-5458894  of:  06-11281715

               Autobloemstuk bestellen Santpoort                Bruidsauto met bloemen

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 2022 DG Haarlem.
(gratis parkeergelegenheid)
T: 023-5458894 of: 06-11281715

Wij werken uitsluitend met kakelverse bloemen. Er zijn bloemen die wij van te voren moeten bestellen omdat ze bijzonder zijn, of het er nu niet het seizoen voor is. Daarom is het belangrijk dat jullie minimaal 1 maand van te voren het autobloemstuk of auto bloemenkrans  bestellen. Of neem contact met ons op. Behalve autobloemstukken waarvan nu de bloemen er zijn kunnen 3 dagen van te voren besteld worden. Wij zorgen met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details dat het autobloemstuk naar wens wordt. 

Bloemenboetiek Iona bezorgd autobloemstukken/auto bloemenkransen in:
Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Santpoort,
Driehuis, Overveen, Heemstede, Spaarndam, IJmuiden, Velsen en Velserbroek.

In overleg voor een complete bruiloft bezorgen wij door het hele land.
Bloemist-Bloemenboetiek Iona