BRUIDSBLOEMEN

De mooiste dag maak je helemaal af met bloemen

Bruidsbloemen – Bloemenboetiek Iona maakt jullie trouwdag helemaal compleet met de mooiste bruidsbloemen in eigen stijl en smaak. Willen jullie alleen een BRUIDSBOEKET of BRUIDSARMBAND, en een CORSAGE voor de bruidegom?  Ook een AUTOBLOEMSTUK / AUTOKRANS en TAFELBLOEMSTUKKEN / BOEKETTEN ,het is allemaal mogelijk.. En dan de BRUIDSMEISJES…   Door de jarenlange vakkundige ervaring kunnen wij, samen met jullie, een passend bruidsarrangement samenstellen. Met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor details maken wij jullie bruidsstukken. Wij laten hier een paar voorbeelden van bruidsbloemen zien waaruit jullie  een keuze kunnen maken. Of druk op een onderstreepte categorie hierboven.

Hebben jullie speciale wensen? Laat het weten, Bloemenboetiek Iona staan voor jullie klaar en geeft deskundig advies. Neem contact met ons op of kom langs.

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 196
2022 DG Haarlem.

(gratis parkeergelegenheid).
T: 023-5458894 of: 06-11281715

Wij werken uitsluitend met dagverse bloemen. Het is belangrijk om minimaal een maand van te voren samen te overleggen. Bijzondere bloemen moeten bijtijds besteld worden. 

Bloemenboetiek Iona bezorgd trouwbloemen in:
Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Santpoort,
Driehuis, Overveen, Heemstede, Spaarndam, IJmuiden, Velsen en Velserbroek.

Wij verzorgen complete bruiloften door het hele land.
Bloemist-Bloemenboetiek Iona