BLOEM – ABONNEMENTEN
Dit zijn voorbeelden waaruit u een keuze kunt maken. Als u anderen wensen heeft dan horen wij dat graag.

Om uw kantoor, winkel, praktijk, receptieruimte, restaurant, galerie, podia of andere locatie een open en welkom karakter te geven helpen  mooie boeketten, een bloemstuk of zijden bloemen bij uitstek. Planten in een mooie pot geven een uitstraling van rust.  Bloemenboetiek Iona biedt u een abonnement aan om  één of twee wekelijks verse bloemen, afgestemd op het seizoen en op uw huisstijl, te bezorgen.  Ook voor eenmalige activiteiten zoals voor een beurs, vergadering, open dag, kampioenschappen of sportwedstrijden kunnen onze bloemwerken of decoraties bijdragen aan succes. Wij verhuren grotere vazen voor feestelijke gelegenheden.

BOEKETTEN

 1 Boeket per week v.a. €20,00
 6 Boeketten per week p.s. v.a. €17,50

 

TAFELBOEKETJES

 1 Tafelboeketje v.a. €12,50
6 Tafel boeketjes p.s. v.a. €10,00

BLOEMSTUKKEN

 1 Bloemstuk v.a.€25,00
 3 Bloemstukken p.s. v.a. €22,50

Mocht u vele soorten bloemen, en van elke bloem maar een of twee stuks, in uw boeket willen dan komen daar extra kosten bij. Dit in overleg met ons. Hebt u zelf vazen die wij kunnen vullen? Dan vullen we die wekelijks met bloemen. Wilt u van ons een vaas of schaal? Die koopt u bij ons of u betaalt elke keer, in overleg, een klein bedrag extra en wij verhuren u elke keer een ander soort vaas. Verrassend anders en toch betaalbaar in uw eigen huisstijl.

Bent u op zoek naar een uniek bloemstuk dat eruit springt dan zijn een droogbloemstuk of zijden bloemen bij uitstek geschikt.

 Onze zijden bloemen zijn bijna niet te onderscheiden van echte bloemen. De zijden bloemstukken zien er natuurgetrouw uit.. Er worden veel natuurlijke materialen gebruikt zoals druivenstronken, peulen, dennenappels etc. Omdat we de zijden bloemstukken steeds in totaal verschillende stijlen leveren zullen ze niet gauw vervelen. Wij vervangen de zijden stukken in overleg om de twee tot zes weken.

Droogbloemstukken worden elke 6 weken omgewisseld en volgen de seizoenen.

1 Droogbloem boeketje v.a. €20,00
6 Droogbloem boeketjes p.s v.a. €17,50
1 Droogbloemstuk v.a. €25,00
6 Droogbloemstukken p.s. v.a. €22,50

 Droogbloemstukken bestellen

Zijden bloemen worden elke 6 weken omgewisseld en volgen de seizoenen.

1 Zijden boeket v.a. €30,00
6 Zijden boeketten p.s. v.a. €27,50
1 Zijden tafel bloemstukje of boeketje v.a. €17,50
6 Zijden tafel bloemstukjes of boeketjes p.s. v.a. €15,00

Zijde bloemen

INTERIEUR PLANTEN

Planten geven aan een ruimte, zowel binnen als buiten, een geheel eigen uitstraling. Ze zorgen voor een aangenamer leefklimaat en kunnen de sfeer van de ruimte mede bepalen. Bloemenboetiek Iona laat u kennis maken met Hydrocultuur. In veel kantoorruimten is het warm en wordt meestal alleen via luchtkanalen de lucht gecirculeerd waardoor er te weinig zuurstof aanwezig is. Planten zijn dan erg belangrijk omdat ze zuurstof leveren waardoor u en uw medewerkers meer energie krijgen.

Hydrocultuur is milieuvriendelijk. Het bestaat uit lavakorrels, substraat en water. De planten staan met hun wortels in water. Ze hebben niet veel water nodig. Het geheel ziet er netjes uit. Diverse hydrocultuurplanten inclusief sierpot vanaf € 69,95

Naast de groene planten kunnen wij ook bloeiende planten leveren. In een abonnement ruilen wij om de 6 weken de planten zodat er altijd iets bloeiend staat. Orchideeën, Anthuriums en Bromelia’s. Dit zijn planten die gegarandeerd 6 weken hun sierwaarde blijven behouden, dit zonder al te veel zorg. Levering van diverse planten per stuk inclusief sierpot vanaf € 12,50. De orchideeën en andere sierplanten worden als abonnement aangeboden. Opzegtermijn ruim voor de volgende levering. Natuurlijk kan er een uitgebloeide bloem van de plant afvallen, maar de plant blijft er aantrekkelijk uitzien. Zet ze niet op de tocht of in de buurt van een hittebron, airco en vermijd fel zonlicht. Omdat de planten in grote potten staan hebben ze pas na 3 weken water nodig.

Bloemenboetiek Iona kan u al het onderhoud van uw planten uit handen nemen. Dit is mogelijk via een onderhoudscontract of op basis van een uur tarief. Het is mogelijk indien u hydrocultuur planten wilt om daarbij een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw planten en worden deze door ons verzorgd. Eens in de drie weken wordt er door ons water gegeven, gecontroleerd op ziektes, plantenvoeding toegevoegd en het mogelijk afgevallen blad verwijderd. Prijs afhankelijk van aantal planten en locatie.

Planten voor bedrijven

 Voor vragen of eigen inbreng staan wij open. Indien u geïnteresseerd bent neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken. Wij komen dan langs om een indruk te krijgen van uw huisstijl en bespreken wat uw wensen zijn.

Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 2022 DG Haarlem.
(gratis parkeergelegenheid)
T: 023-5458894  of:  06-11281715
E: info@bloemenboetiekiona.nl

Bloemenboetiek Iona bezorgd in:
Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Santpoort,
Driehuis, Overveen, Heemstede, Spaarndam, IJmuiden, Velsen en Velserbroek.

In overleg bezorgen wij ook in het midden en zuiden van Nederland.
(vanaf 6 bestellingen)

Varjaardagsboeket-voor-collega

Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Leveringsvoorwaarden:
Contracten kunnen altijd worden opgezegd, bij ons bent u niet gebonden aan een jaarcontract. Indien u het contract wilt beëindigen dan stuurt u minimaal 7 dagen voor de volgende levering een mail, waarin u vermeldt per welke datum u het contract wilt wijzigen of laten ontbinden.
De locatie waar de producten worden afgeleverd zijn vrij toegankelijk en in de directe omgeving is parkeergelegenheid welke ook vrij toegankelijk is. Indien er betaald parkeren is worden de kosten daarvan in rekening gebracht.

 

Schade:
Indien de producten bij u op de locatie zijn beschadigd, geldt er een eigen risico van € 15,=
Klachten:
Indien er klachten zijn dient men zo spoedig mogelijk contact op te nemen wij zullen er zorg voor dragen dat de klacht zo snel mogelijk wordt opgelost.
Factuur:
De factuur wordt per email, verzonden na de levering. De betalingstermijn is 14 dagen.
Onderhoudscontract buiten:
Het is mogelijk om uw entree, terras of bedrijfstuin te laten verzorgen. Hierdoor heeft uw bedrijf een representatief voorkomen en worden u de lasten uit handen genomen. Voor de werknemers van uw bedrijf zou de werkomgeving aangenamer worden. De werknemers kunnen hun energie op doen, door in hun pauzes gebruik te maken van het terras en of tuin. Prijs op aanvraag

 

Verzekering:
Het is mogelijk om hydrocultuur planten te verzekeren tegen mogelijke uitval. Indien een plant buiten uw schuld om er niet meer representatief uitziet wordt deze kosteloos vervangen. De verzekering kan alleen worden afgesloten indien er ook een onderhoudscontract is afgesloten. Prijs op aanvraag.