Houd u van een gezonde werkvloer?

Een passerend bloemetje op zijn tijd past daar heel goed er bij!
Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Uw kantoor, winkel, praktijk, receptie ruimte, restaurant, galeri, podia of andere locatie een open en welkom karakter te geven helpt een boeket, bloemstuk, zijde bloemen of plant in een mooie vaas of pot natuurlijk bij uitstek! En niet te vergeten uw collega die jarig is. Bloemenboetiek Iona verzorgd uw één of twee wekelijkse verse bloemen afgestemd op het seizoen en op uw huisstijl. Ook voor eenmalige activiteiten zoals een beurs, vergadering, open dag, kampioenschappen of sportwedstrijden kunnen onze bloemwerken en/of decoraties bijdragen aan uw succes. Wij verhuren grotere vazen voor feestelijke gelegenheden.

BOEKETTEN

 1 Boeket in de week v.a. €20,00
 6 Boeketten in de week p.s. v.a. €17,50

 

TAFELBOEKETJES

 1 Tafelboeketje v.a. €12,50
6 Tafel boeketjes p.s. v.a. €10,00

BLOEMSTUKKEN

 1 Bloemstuk v.a.€25,00
 3 Bloemstukken p.s. v.a. €22,50

Dit is een voorbeeld waaruit u een keuze kunt maken. Als u anderen wensen hebt horen wij dat graag.

Wilt u alleen losse verschillende bloemen in het boeket /tafelstukjes ect. komen daar kosten bij.  Dit in overleg met u. Hebt u zelf vazen die wij wekelijks kunnen vullen? Dan ruilen we die wekelijks om. Wilt u wekelijks van ons een vaas/schaal? Die koopt u eenmalig in en krijgt u elke week dezelfde vaas/schaal. Of u betaalt elke keer in overleg een klein bedrag bij waardoor het geheel regelmatig verassend anders wordt in uw huisteil.
Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Hebt u een speciaal zaak?
Dan zijn ZIJDE BLOEMEN of DROOGBLOEMSTUKKEN een uitmuntende mogelijkheid.

Wij maken op maat Droogbloemstukken. En verkopen Zijde Bloemen die bijna niet te onderscheiden zijn van echte bloemen waar wij boeketten van maken. Daarnaast maken we zijde bloemstukken die er natuurgetrouw uitzien. Er worden veel natuurlijke materialen gebruikt zoals druivenstronken, peulen, dennenappels etc. Omdat we de zijde bloemstukken in totaal verschillende stijlen leveren zullen ze niet gaan vervelen.

Droogbloemstukken worden elke 6 weken omgewisseld en zullen met de seizoenen meegaan.

1 Droogbloem boeketje v.a. €20,00
6 Droogbloem boeketje v.a. €17,50
1 Droogbloemstuk v.a. €25,00
6 Droogbloemstukken p.s. v.a. €22,50

 Droogbloemstukken bestellen

Zijde bloemen worden elke 6 weken omgewisseld en zullen met de seizoenen meegaan.

1 Zijde boeket v.a. €30,00
6 Zijde boeketten p.s. v.a. €27,50
1 Zijde tafel bloemstukje of boeketje v.a. €17,50
6 Zijde tafel bloemstukjes of boeketjes p.s. v.a. €15,00

Zijde bloemen

INTERIEUR PLANTEN

Planten geven een ruimte, zowel binnen als buiten, een geheel andere uitstraling. Ze zorgen voor een aangenamer klimaat en kunnen de sfeer van de ruimte bepalen. Bloemenboetiek Iona laat u kennis maken met Hydrocultuur. In het buitenland doen ze dat al lang omdat het goed werkt. In veel kantoor ruimte is het warm en wordt grotendeels alleen door luchtkanalen de ruimte gecirculeerd waardoor de bacteriën rond blijven dwarrelen. Planten zijn erg belangrijk waar veel mensen werken. Ze geven goede zuurstof en de bacteriën nemen af waardoor u en uw personeel meer energieker zijn om te werken en minder vaak ziek worden. Daarom is een kleurrijk bloemetje op kantoor ook zo belangrijk omdat mensen daar onbewust een stuk vrolijker van zijn en meer werk kunnen leveren.

Wist u “Uit recent onderzoek is gebleken dat bloemen een positieve invloed hebben op mensen”.
Dat kunnen we in deze tijd goed gebruiken.

Bloemenboetiek Iona kan samen met u een goede uitstraling en sfeer in uw kantoor, praktijk, restaurant of andere locatie een functueel representatief en duurzame ruimte maken. En makkelijk te onderhouden. Hydrocultuur is milieu vriendelijke, voeding korrels voor de planten waardoor de plant aangeeft waneer hij graag water wilt of niet. En het ziet er netjes uit. Diverse hydrocultuurplanten inclusief sierpot vanaf € 69,95

Naast de grote planten kunnen wij ook bloeiende planten leveren. Die zullen dan om de 6 weken omgewisseld worden zodat er altijd iets bloeiend staat. Orchideeën, Anthuriums en Bromelia’s. Dit zijn planten die gegarandeerd 6 weken hun sierwaarde blijven behouden, dit zonder al te veel zorg. Levering van diverse planten per stuk inclusief sierpot vanaf € 12,50. De orchideeën en andere sierplanten worden als abonnement aangeboden. Zonder opzegtermijn mits gemeld voor de volgende levering. Dit betekent dat u elke 6 weken bij u op locatie nieuwe planten geleverd krijgt, u heeft er geen omkijken naar. Gegarandeerd mooi, de planten blijven de gehele periode van 6 weken er representatief uitzien. Natuurlijk kan er een rijpe bloem van de plant afvallen, maar de plant blijft er aantrekkelijk uitzien. Verzorging van de planten is erg eenvoudig. Zet ze niet op de tocht, in de buurt van een hitte bron, airco en vermijd fel zonlicht. Omdat de planten in grote potten staan hebben ze pas na 3 weken water nodig.
Bloemenboetiek Iona kan al het onderhoud van uw planten uit handen nemen. Dit is mogelijk via een onderhoudscontract of op basis van een uur tarief. Het is mogelijk indien u hydrocultuur planten wilt om daarbij een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw planten en worden deze door ons verzorgd. Eens in de drie weken wordt er door ons water gegeven, gecontroleerd op ziektes, plantenvoeding toegevoegd en het mogelijk afgevallen blad verwijderd. Prijs afhankelijk van aantal planten en locatie.

Planten voor bedrijven

Zoals al aangegeven wordt zorgen planten voor een aangenaam werkklimaat. En bloemen geven geur en kleur waardoor uw collega’s of klanten zich aangenamer voelen wat goede indruk geeft en zelfs minder ziek worden.
Doet u uw voordeel mee!
VELEN GINGEN U VOOR.
En bij elke extra gelegenheid zorgen wij uiteraard voor de finding shin that’s en vele geld dat u bespaart!

Doe inspiratie op de websites. Voor vragen of eigen inbreng, laat het weten. Indien u geïnteresseerd bent neem contact met ons op, zodat we een afspraak maken. Wij komen dan langs om een indruk te krijgen van uw huisteil en bespreken we wat uw wensen zijn.

Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Bloemenboetiek Iona is gevestigd op de Rijksstraatweg 2022 DG Haarlem.
(gratis parkeergelegenheid)
T: 023-5458894  of:  06-11281715
E: info@bloemenboetiekiona.nl

Bloemenboetiek Iona bezorgd in:
Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Santpoort,
Driehuis, Overveen, Heemstede, Spaarndam, IJmuiden, Velsen en Velserbroek.

In overleg bezorgen wij ook in het midden en zuiden van Nederland.
(vanaf 6 bestellingen)

Varjaardagsboeket-voor-collega

Bloemist-Bloemenboetiek Iona

Leveringsvoorwaarden:
Contracten kunnen altijd worden opgezegd, bij ons bent u niet gebonden aan een jaarcontract. Indien u het contract wilt beëindigen dan stuurt u minimaal 7 dagen voor de volgende levering een mail, waarin u vermeldt per welke datum u het contract wilt wijzigen of laten ontbinden.
De locatie waar de producten worden afgeleverd zijn vrij toegankelijk en in de directe omgeving is parkeergelegenheid welke ook vrij toegankelijk is. Indien er betaald parkeren is worden de kosten daarvan in rekening gebracht.

 

Schade:
Indien de producten bij u op de locatie zijn beschadigd, geldt er een eigen risico van € 15,=
Klachten:
Indien er klachten zijn dient men zo spoedig mogelijk contact op te nemen wij zullen er zorg voor dragen dat de klacht zo snel mogelijk wordt opgelost.
Factuur:
De factuur wordt per email, verzonden na de levering. De betalingstermijn is 14 dagen.

Onderhoudscontract buiten:
Het is mogelijk om uw entree, terras of bedrijfstuin te laten verzorgen. Hierdoor heeft uw bedrijf een representatief voorkomen en worden u de lasten uit handen genomen. Voor de werknemers van uw bedrijf zou de werkomgeving aangenamer worden. De werknemers kunnen hun energie op doen, door in hun pauzes gebruik te maken van het terras en of tuin. Prijs op aanvraag

 

Verzekering:
Het is mogelijk om hydrocultuur planten te verzekeren tegen mogelijke uitval. Indien een plant buiten uw schuld om er niet meer representatief uitziet wordt deze kosteloos vervangen. De verzekering kan alleen worden afgesloten indien er ook een onderhoudscontract is afgesloten. Prijs op aanvraag.